Khamis, 18 April 2013

Bila Anwar Ibrahim Mahu Dedahkan 6 Kotak Rasuah Pemimpin BN ?


Hampir 14 tahun berlalu, Bila Anwar Mahu Dedahkan 6 Kotak Rasuah Pemimpim BN ?

Adakah rakyat masih ingat lagi dengan RETORIK MAHA HEBAT enam kotak rasuah pemimpin BN yang dimomokkan oleh Ketua Umum PKR, Anwar Ibrahim ? 

Hampir 14 tahun berlalu ( 14 TAHUN ? ) ... Bila Anwar Ibrahim Mahu Dedahkan 6 Kotak Rasuah Pemimpin BN ?

Saban kali dalam ceramah, Ketua Peliwat & Biseksual PKR ini seringkali melaungkan "Saya tahu Banyak Rahsia Pemimpin BN, Jadi Saya Beri Amaran Jangan Cabar Saya Untuk Mendedahkannya".

Kali terakhir aku mendengar LOLONGAN dan SALAKAN ANWAR ini sewaktu menghadiri ceramah beliau di Taman Melati, Setapak, Wangsa Maju pada 15 Disember 2010. Ceramah yang menghangatkan telinga Ketua Umum PKR apabila salah seorang penyokong PAS melontarkan soalan mudah ... "Bila Nak Tunjuk Kotak Rasuah".

Namun Anwar kini semakin SENYAP SUNYI dari membicarakan soal 6 Kotak Rasuah Pemimpin BN. Mengapa ? ...

Sewajarnya inilah MASA TERBAIK untuk Anwar Ibrahim mendedahkan 6 KOTAK AJAIB dihadapan para penyokong pembangkang, mahupun kepada rakyat Malaysia.

Anwar tidak perlu lagi mengadakan road show seluruh pelusuk negara semata mata untuk menghabiskan suara, masa, wang dan tenaga.

Adalah lebih baik beliau mendedahkan butiran-butiran ini di Stadium Shah Alam, buat satu hari Konvensyen Pendedahan 6 Kotak Rasuah Pemimpin BN, paparkan kesemua fail dan dokumen yang terlibat, kenakan caj bayaran masuk RM 10.00. Masyuk ...

Persoalannya ... dimana 6 Kotak Rasuah Pemimpin BN yang didakwa Anwar Ibrahim, yang sudah hampir melewati 14 tahun ini ?

Elok benar jika Anwar Ibrahim memberitahu kepada penyokong pembangkang salah satu kotak mengandungi fail rasuah Azmin Ali dan SELEBIHNYA FAIL RASUAH YANG MELIBATKAN BELIAU SENDIRI. 

Adakah Anwar Ibrahim BERANI memberitahu dihadapan penyokong PKR dan pembangkang ... 

Kejadian awal tahun 1990an, bagaimana pejabat Setiausaha Timbalan Perdana Menteri (dibawah Azmin Ali) diserbu oleh Badan Pencegah Rasuah (BPR) yang kini dikenali sebagai SPRM.

Mana dia 6 kotak tu Anwar ... kau Dah Bakar Ke ! Ezam Mohd Nor pun kena BOHONG HIDUP-HIDUP.Tiada ulasan:

Catat Ulasan