Rabu, 10 April 2013

NAJIB DAPAT SOKONGAN AHLI PAS GARA-GARA HUSAMSEMAKIN RAMAI AHLI PAS SOKONG NAJIB
Selepas sidang media semalam di lobi media Ibu Pejabat Agung PAS di Jalan Raja Laut, calon PAS untuk Putrajaya serta-merta bertemu dengan penulis yang suatu ketika dahulu, cukup terkenal dengan taktik 'jual kulit buku', Sayuti Omar di Pan Pacific, bersebelahan dengan PWTC, ibu pejabat UMNO.
Kiranya, gedebe ler tuh...(samseng lah tu)

Bagaimanapun, pencalonan Husam Musa di Putrajaya nampaknya telah berjaya membuatkan hati makhluk yang bertuhankan duit seperti Sayuti Omar lembik dan cair. Pastinya, Sayuti Omar adalah calon terbaik selepas Kickdefella mengambil keputusan untuk berperang dengan Husam Musa biarpun bekas bakal calon Menteri Besar Kelantan yang tergendala itu, tidak begitu berkenan dengan Sayuti Omar.


Siapa lagi yang ada untuk Husam Musa minta bantuan selain daripada Sayuti Omar. Apatah lagi dengan sedikit pembelian, penulis 'jual kulit buku' seperti Sayuti Omar tentu sekali akan menggeletar kepala lututnya.


Ada juga yang mengandaikan, Husam Musa terpaksa mengikut rancangan Sayuti Omar untuk 'melepak' di Pan Pacific untuk menggerunkan orang UMNO, memandangkan lokasi berkenaan adalah 'sarang' para pemimpin UMNO. 


Gedebe, tuh!(samseng tu)


Tapi nak buat macam mana... takkanlah Husam Musa nak makan di persekitaran Ibu Pejabat Agung PAS pulak kut... al-maklumlah, sesiapa yang pernah datang ke Ibu Pejabat Agung PAS di Jalan Raja Laut sangat sedia dan maklum bahawa bangunan berkenaan terletak di kawasan pelacur-pelacur kelas kambing. Buatnya ada orang nampak HUSAM MUSA DAN SAYUTI OMAR makan di kaki lima atau kedai makan berhampiran Ibu Pejabat Agung PAS itu, nanti ada pulak yang menyangka HUSAM MUSA DAN SAYUTI OMAR sedang berkira-kira hendak melanggan pelacur tua.

Itu pasal lah terpaksa menyeberang jauh sampai ke Pan Pacific!Projek Gagal Husam Yang Dikutuk Sayuti Omar
Husam Musa dan Sayuti Omar suatu ketika pernah berperang kerana PROJEK KAMBING JAMNAPARI yang telah gagal, sekaligus duit rakyat Kelantan yang digunakan untuk projek berkenaan, turut lenyap begitu sahaja.

Sayuti Omar yang gagal mendapat keuntungan kerana tidak cukup licik dan tidak cukup bijak seperti Husam Musa, mengamuk sakan menerusi blognya dan menulis pelbagai cerita-cerita tidak enak tentang Husam Musa yang sebelum itu, kurang diketahui oleh orang di luar PAS dan di luar Kelantan.
GEDEBE
Musim-musim pilihanraya seperti sekarang akan menyaksikan ramai orang seperti Sayuti Omar, terutama sekali yang sudah lama berada dalam 'perniagaan' ini akan berkokok dan berkepak.

Bahkan kebarangkalian Tengku Adnan Mansor yang merupakan Setiausaha Agung UMNO hadir di Pan Pacific memandangkan persediaan untuk pengumuman senarai nama calon bagi pihak UMNO, sedang sibuk dibuat.

Bagaimanapun, menurut sumber, kelibat Tengku Adnan Mansor tidak kelihatan. Sebaliknya Husam Musa dan Sayuti Omar tekun bermesyuarat di meja makan sambil mata meligas memerhatikan kelibat orang di sekeliling seolah-olah mencari seseorang yang sedang diserang oleh Husam Musa.(http://theflyingkick.blogspot.com)

Sumber:Mymassa

Tiada ulasan:

Catat Ulasan