Isnin, 18 Mac 2013

PENYOKONG PEMBANGKANG BUAT RUSUHAN!!!


BUAT PANAS :RUSUHAN PENYOKONG PEMBANGKANG DI PARLIMEN ANWAR IBRAHIM!!


Semalam SAMSENG -SAMSENG UPAHAN PKR telah menggangu progran ceramah anjuran NGO di Guar Perahu yang menampilkan Naib Presiden PERKASA, YB Datuk Zulkifli Nordin & Musyidul Am TIBAI Sdr Zahid Mat Arip . Kehadiran hadirin yang hadir adalah dianggarkan 600 orang. 


Seorang samseng PKR juga telah ditangkap pihak polis semasa insiden menceroboh ke dewan ceramah kerana bertindak agresif hingga menendang kereta Polis. 


Pada pukul 9 .30 malam , mereka yang seramai 60 orang memakai baju PKR & PAS termasuk kanak-kanak telah berkumpul di tepi jalan hadapan dewan membuat riuh & memaki hamun dengan kata-kata kesat. 


Kumpulan samseng ini turut melaungkan sorakan" reformasi , "Katak" , "Polis Anjing " , " Jangan masuk Permatang Pauh , " Jangan guna dewan sekolah " , sambil memijak kain rentang ceramah . .


Kemudian mereka bertindak liar dan ganas dengan menceroboh masuk ke dalam dewan tempat ceramah dengan membaling Telur Busuk termasuk penceramah kepada Datuk Zulkifli Nordin. SAKSIKAN VIDEO MEREKA YANG KURANG AJAR : Inilah mentaliti menjijikkan penyokong pembangkang yang bukan sahaja kurang ajar tetapi mengguatkan lagi kenyataan TS Muhyiddin Yassin sebelum ini yang mendedahkan wujudnya komplot pembangkang untuk memporak-perandakan negara semasa PRU13 nanti. Lihat juga video di bawah yang pasti menyayatkan hati kita :


video sikap kurang ajar pembangkang

Tiada ulasan:

Catat Ulasan